Spring til indhold

EUs indre marked - Regler og lovgivning

Overvejer du online eksport af varer eller serviceydelser inden for EU bør du være opmærksom på at nationale særregler kan forekomme.

Brug for rådgivning i forhold til EU regler? Kontakt Indre Markeds Center

Nogle EU/EØS-lande har nationale særregler for produkter, serviceydelser og e-handel og her kan Indre Markeds Center hjælpe din virksomhed med at afklare de pågældende regler omkring online eksport til et af disse lande. Reglerne omfatter blandt andet lovgivning indenfor domæner, betalingstjenester, forsendelse, sprog, markedsføring, certificering, forbrugerrettigheder, køberet, cookies og persondata. Dette gøres gennem gratis og skræddersyet rådgivning i håndhævelse, anvendelse og implementering af EU's regler for det indre marked.  

Indre Markeds Center er en del af Erhvervsstyrelsen, som hører til Erhvervs- og Vækstministeriet og bidrager til et mere velfungerende indre marked og arbejder i den forbindelse på at fjerne handelshindringer for danske virksomheder det eksporter varer eller serviceydelser til andre EU/EØS-lande. Dette gælder også e-handelsområdet.

Kontaktinformation på Indre Markeds Center kan findes her.

Eksportrådet - The Trade Council

Udenrigsministeriet
Eksportrådet
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Tlf: +45 33 92 05 00
eksportraadet@um.dk

Ofte stillede spørgsmål
til Eksportrådet