Spring til indhold

Andre services i Danmark

I Danmark er der en række organisationer, der tilbyder forskellige services inden for e-handel. Du kan her på siden finde links til dem.

Erhvervsstyrelsen

Hos Erhvervsstyrelsen kan du finde information om online-salg specifikt i Danmark eller EU på:

Virk Startvækst, der har fokus på digitalisering i små og mellemstore virksomheder i Danmark, får du indblik i, hvilke gevinster små og mellemstore virksomheder inden for detail, engros, e-handel har opnået.

Derudover har de lavet en guide til virksomheder om e-handel inden for EU.

 

FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel)

FDIH er med til at styrke vilkårene for internethandel i Danmark og internationalt, og er udgiver af Danmarks største analyse om danskernes onlineadfærd. Som medlem kan din virksomhed få adgang til rådgivning, e-handelsudgivelser og meget mere.

 

DI Digital

DI Digital er en del af Dansk Industri, og henvender sig til virksomheder inden for it, tele, elektronik og kommunikation. De arbejder på at promovere Danmark som et attraktivt land at drive teknologivirksomhed i og ud fra. Et medlemskab hos DI Digital giver adgang til deres rådgivere inden for personalejura, løn og lønsystemer, arbejdsmiljø, uddannelse mv.

 

Dansk Erhverv

Dansk Erhverv beskæftiger sig med e-handel på det danske marked. De kan hjælpe dig med rådgivning om juridiske problemstillinger, udgivelser af materiale om danskernes online adfærd på nettet.

 

IT-Branchen

IT-Branchen er en dansk forening for IKT-virksomheder, hvor du gennem medlemskab kan få adgang til nationale og internationale forretningsnetværk indenfor IKT. Det er primært virksomheder, der beskæftiger sig med udvikling, produktion, import og/eller forhandling af kontor- og dataudstyr, systemer samt software som er medlemmer. 

Udenrigsministeriet
The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Tlf: +45 33 92 05 00
thetradecouncil@um.dk

Ofte stillede spørgsmål
til The Trade Council