Spring til indhold

Irland: Turbo på grøn omstilling

Irland fokuserer i stigende grad på bæredygtige energiløsninger, og danske kompetencer på området er i høj kurs. Danske virksomheder inden for vedvarende energi og energieffektivisering inviteres til markedsbesøg til Irland d. 4.-6. april 2017 med deltagelse i den årlige energimesse, ’Energy Show’.

Fokus på vedvarende energi
Irland står overfor en kæmpe udfordring for at nå sine klimamål for både 2020 og 2030. Derfor har Irland større fokus på grøn energi og påbegyndt store investeringer for at øge den grønne omstilling. Den irske regering lancerede i 2015 en 15-årig strategiplan, der skal erstatte fossile brændstoffer med bæredygtige energiløsninger i den irske energisektor. Irland har nemlig et stort potentiale og brændende ønske om at udvikle den vedvarende energisektor. Derfor er der gode muligheder for danske virksomheder, som kan tilbyde stærke kompetencer og innovative løsninger inden for vedvarende energi, energieffektivitet samt energilagring- og transmission.

Markedsbesøg i Dublin
Den Danske Ambassade i Dublin inviterer til markedsbesøg d. 4.-6. april. Her vil danske virksomheder få et indblik i mulighederne på det irske marked for vedvarende og grøn energi samt mulighed for at opbygge relationer til de største irske aktører og energiselskaber på området.
Markedsbesøget vil ligge i tilknytning til den årlige energikonference Energy Show d. 5.-6. april, som afholdes af Sustainable Energy Authority of Ireland (SEAI), hvor ambassaden vil organisere deltagelse med en dansk pavillon.

Messen har over 4.000 besøgende og 170 deltagende virksomheder og er derfor en oplagt indgang til det irske energimarked for danske virksomheder, der er interesseret i at udvide sit netværk og knytte kontakter til centrale aktører inden for branchen.

Ambassaden vil i margin af messen desuden organisere netværksmøder for de deltagende danske virksomheder med relevante interessenter inden for området. Kontakt os for mere information om markedsbesøget, herunder deltaljeret program og pris.

Sidste frist for tilmelding er d. 27. februar 2017.

Hvis du vil vide mere
 Den Danske Ambassade i Irland
 Tina Smedegaard
 Tlf: +35314756535
 Email: tinsme@um.dk

Udenrigsministeriet
The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Tlf: +45 33 92 05 00
thetradecouncil@um.dk

Ofte stillede spørgsmål
til The Trade Council

Join our LinkedIn Community here, and reach out directly to the Trade Council here urbansolutions@um.dk